Voor elk product een passend pakket!

Of u nu geld nodig heeft voor een auto, caravan, camper of scooter, DTC heeft altijd voor u het juiste product. DTC is al meer dan 12 jaar specialist op het gebied van financieren, verzekering en leasing.

Zij werken samen met meer dan 15 verschillende aanbieders.

Zij kunnen alle kredietvormen aanbieden én hebben de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden in huis.

Ik werk samen met DTC, Dealer Totaal Concept

Zij bieden u deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet en verzekeringen. Tevens treden zij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die zij u adviseren.

Just-Cars kan tegen meerprijs uw auto verzekeren voor garantie Afhankelijk van een aantal criteria kunt u kiezen voor 1 of 2 jaar merk-garantie

Inruil van uw auto, motor, scooter, camper of boot is mogelijk.

Meer informatie over de diensten van DTC is te vinden in de dienstenwijzer.

Garantie verzekering bij Just Cars Venray

DIENSTEN

Financiering

Dealer Totaal Concept biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van financieringen, hypotheken en alle soorten verzekeringen. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Verzekeren

DTC u ook een autoverzekering aanbieden. Bij de auto van uw dromen hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die past als een kostuum.Beste voorwaarden en zeer voordelige tarieven!

Lease

Bij DTC Lease kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke financieringen, van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken.

geld lenen kost geld

BEKIJK ONS ACTUELE AANBOD

GARANTIE

U kunt via Just-Cars uw auto VERZEKEREN voor garantie tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden.