Onverwachte, hoge reparatie kosten aan uw auto behoren tot het verleden!

Met een Autotrust Garantie behoren onverwachte reparatiekosten tot de verleden tijd en kunt u dagelijks met plezier én zonder zorgen rijden.

Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto bieden wij, in samenwerking met Autotrust, verschillende garantiemogelijkheden aan.

In de loop der jaren is Autotrust, dankzij een passie voor autotechniek uitgegroeid tot marktleider op het gebied van garantieverzekeringen.

 

Eenvoudig uw claim melden via het Autotrust Claimportal
Is er iets mis met uw auto? Dan kunt u dit eenvoudig melden via het claimportal van Autotrust. Kies vervolgens voor een garage bij u in de buurt voor onderhoud of reparatie. Zo heeft u altijd garantie dichtbij huis én in Europa.

Let op: belangrijk is dat het defect gemeld wordt zodra u een (beginnend) defect opmerkt, voordat u overgaat tot reparatie.

Vragen?
Neem gerust contact op met uw verkoper voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder!

Garantie verzekering bij Just Cars Venray

BROCHURES

AUTOTRUST Exclusief Garantie

Een Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking die uw auto kan krijgen. Deze garantie beschermt u tegen de kosten voor reparatie en vervanging van nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De auto mag maximaal 7 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

AUTOTRUST Standaard & Extra Garantie

De Standaard Garantie biedt dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden.

De Extra Garantie bestaat uit de Standaard Garantie met een ruime aanvulling van onderdelen. De auto mag maximaal 10 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

AUTOTRUST Luxury & Performance Garantie

Deze garantie is speciaal ontwikkeld voor premium occasions in het hoogste segment. De garantie dekt de kosten van reparatie, arbeid en onderdelen aan alle gedekte onderdelen en bouwgroepen.

BEKIJK ONS ACTUELE AANBOD

FINANCIEREN

Geld nodig heeft voor een auto, caravan, camper of scooter? Ons doel is goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen.